ECHIPAMENTE IN DOTARE

SOLO 450 si SOLO 423

Atomizoare portabile, motorizate, ce utilizează tehnică de înalt randament, cu motor SOLO în 2 timpi, de 2.2 CP / 53 cc, cu un volum pe recipient 12 l și debit maxim în aer 1100 m3/h, având o raza de acţiune pe orizontală 11,5 m. Solo 450 / 423 au cadru metalic ergonomic si un sistem de prindere larga avand optiunea de "quick-release", rezervor de capacitate mare cu o deschidere mare la filtru.

SOLO 456 / 457

Pulverizatoare sub presiune, acţionate manual, compacte, maniabile, cu volum de umplere de 7,5 litri, presiune (reglabila) de stropire de 3 bari, cu tub de stropire de 50cm, asigură condiţiile pentru o utilizare dozată exact a preparatului împotriva dăunătorilor. Aceste pulverizatoare au un randament mare de pulverizare, oferă un debit uniform al amestecului de pulverizat, cu consum redus de efort şi greutate proprie redusă, prin folosirea unor mase plastice de calitate superioară.

SCOUT S28-300 / 21S-300

Unitățile de dezinsecție "SCOUT S28-300" și "SCOUT 21S-300", sunt atomizoare ULV de ultimă generaţie montate pe platforma auto, fabricate exclusiv pentru dezinsecţia şi dezinfecţia zonelor verzi publice şi private, a gropilor ecologice şi de deşeuri.

Sunt dotate cu motor auxiliar "Lombardini" Diesel, răcit cu lichid, montat "silent block" şi cu un ventilator tip spirală din polietilenă HDPE, absorbantă fonic(5 db)- putere de pulverizare între 20-40 metri. Pompa pentru dozare, are un debit de 15 litri/ora, cu compensator de presiune pentru pulverizare continuă. SCOUT S28-300 si SCOUT 21S-300 reprezintă noua generaţie de atomizoare pentru dezinsecţia şi dezinfecţia zonelor urbane, parcuri, grădini, zone virane, etc. Rezervorul de soluţie este prevăzut cu agitator hidraulic cu tub VENTURI pentru agitare corectă şi constantă a amestecului antiparazitar.

SOLO MINOR 459

Atomizor transportabil pe platformă, motorizat, ce utilizează tehnică de înalt randament, cu motor SOLO în 2 timpi, de 10 CP / 210 cc, presiune nominală de 10 bari, debit maxim 10 l/min sau 20 l/min reglabil manual, cu suflantă radială.

STIHL SR420 / SR430

Atomizor portabil, motorizat, cu rază mare de acțiune, cu motor în 2 timpi, 2-MIX cu sistem de admisie intermediara de aer, de 63,3 cc, ce dă un debit maxim de aer de 1300 m3/h, rază de acțiune 14.5 m. Echipamentul are sistem de pornire ușoară ElastoStart, mâner multifuncţional și sistem anti-vibraţii pentru protejarea spatelui.

 

Fogger SS 400F

Generator de ceață caldă montabil pe platformă auto, de volum mare, cu debit de 150 l/h, cu capacitate standard de 108 l de substanță, permiţând o activitate de combatere a dăunătorilor foarte eficientă din punct de vedere al timpului şi forţei de muncă. Amestecul de combustibil şi substanţe chimice este ajustat automat prin duzele fixe.

Fogger SS 180U

Generator de ceață caldă portabil, cu debit de 50 l/h, produce particule chimice de dimensiuni mai mici de 50 de micrometri, permiţând o activitate de combatere a dăunătorilor foarte eficientă din punct de vedere al timpului şi forţei de muncă în locurile greu accesibile.

IGEBA TF 34

Generator de ceață caldă portabil, proiectat pentru aplicații generale dar în special pentru utilizarea în interiorul clădirilor, cu debit de până la 25 l/h, cu sistem de aprindere fără generator de scânteie.

IGEBA TF 35

Generator de ceață caldă portabil, cu debit de până la 42 l/h, cu sistem de aprindere fără generator de scânteie. Echipamentul funcţionează cu tub de pulverizat având o deschidere pe o singură parte (tub Schmidt Argus)